CASO SousVide SV 1000
4 975 Kr
- Tillverkare: CASO
- Artikelnummer: caso
- Lagersaldo: I lager
- Exkl moms: 3 980 Kr
CASO SousVide SV 1000 med inbyggd vacuumförslutare.
Franska kockar änvänder gärna denna typ av SousVide (uttalas såvidd). Vackum packad mat värms till exakt temperatur.
Har du funderat på hur stor matsedel det finns på vissa restaurangen, de använder ofta SousVide tekniken.
Hur fungerar det?
T.ex en bit lax läggs hastigt på stekpannan ca 15 sekunder, vänds till andra sidan. Salta lätt. Plocka upp laxen lägg den i vakuumpåse förslut
Kan sparas i +4 grader många dagar eller i frysen månadsvis.
När du sedan får gäster tar du hela påsen och och lägger ner den i Caso SV1000, välj ca 70grader vatten låt ligga i ca 3-4 minuter . Laxen är som nystekt.
Inget matos. Perfekt resultat precis som stjärnkocken.
Sås. Stekar etc allt fungerar.